top of page

Min satsning på löpning började för elva år sedan då jag som ​sjuttonåring började träna med Trollhättans IF. Redan efter ett par månader nådde jag min första stora framgång då jag tog SM-silver i P17-klassen vid Terräng-SM. Sedan dess har det blivit 16 individuella SM-medaljer på olika nivåer och distanser, där SM-guldet på 4km terräng 2013 är den hittills största bedriften.

 

Jag har representerat Sverige i en rad terrängmästerskap, samt vid Junior-EM på 3 000mH. År 2015 gjorde jag min första Finnkamp och slutade 5:a på 10 000m. Vintern 2017 tog jag min första SM-medalj på bana då jag vann bronset på 3 000m inomhus. Den långsiktiga ambitionen är att nå de stora internationella mästerskapen!

Vägen dit går via hård och smart träning som jag lägger upp tillsammans med min coach Rubin McRae. Tävlar det gör jag sedan 2008 för Hässelby SK. 

I den civila karriären är jag utbildad civilingenjör i industriell ekonomi och arbetar sedan hösten 2016 som produktions-tekniker på GKN Aerospace i Trollhättan.

Min satsning

bottom of page